Op zoek naar een interieur dat echt bij u past? Gehele verbouwing, metamorfose of net dat ene meubel. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw huis, vrijblijvend kunt u bij ons terecht voor interieuradvies. Samen kijken we naar uw woonwensen onder het genot van een kopje koffie of thee. Een woning is meer dan een dak boven uw hoofd. U wilt het een eigen identiteit geven. In moderne kleuren, vlak of ruw, met of zonder decoraties; de mogelijkheden voor een persoonlijke styling zijn ongekend.
Loop door de stijlkamers in onze showroom en laat u inspireren. In onze showroom staat altijd een nieuwe collectie gebaseerd op de laatste woontrends. Van stoer industrieel, bohemian, Scandinavisch tot romantisch en landelijk. Of stel uw meubel zelf samen met onze meubelmaker.

Het maken van keuzes kan soms lastig zijn, onze interieurstyliste helpt u daar graag bij. Bij Loods A27 kunt u kiezen uit verschillende adviezen.

Moodboard van de maand

Klik op de afbeelding hieronder en ontdek meer!

Interieuradvies (in de winkel)

Onze interieurstyliste geeft je antwoorden op al je woonvragen tijdens een interieuradvies in de winkel. Van indeling tot meubelkeuze en van verlichting tot accessoires. In de showroom kijkt u samen naar de mooiste meubels/accessoires in de meest prachtige kleuren en stoffen. Daarnaast kijkt onze interieurstyliste naar de mooiste/praktische indeling. Laat u informeren over vloerverwarming en onderhoudsvriendelijke trapbekleding. Vraag naar de diverse mogelijkheden en tarieven. Maak hier uw afspraak met onze interieurstyliste.

Totaal ontwerp

Samen met onze interieurstyliste kijkt u naar alle aspecten van het interieur. Om een extra goed beeld te krijgen, maakt zij voor u een presentatie en/of 3D visualisatie. Dit alles gebaseerd op uw woonwensen.

Interieur advies aan huis

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de indeling bij u thuis? Dan komt onze interieurstyliste bij u langs met diverse stalen/materialen. Samen bespreekt u uw woonwensen, of het nu gaat om een korte vraag of de gehele indeling onze interieurstyliste helpt u graag.

Kleuradvies

Bent u op zoek naar alleen een kleuradvies? Dat kan ook! Een juist kleurpalet ontstaat natuurlijk door een mooie kleurcombinatie op de muren, maar ook door de juiste behangkeuze, meubelstoffering, gordijnen, daglicht en woonaccessoires.

Laat u adviseren over de vele mogelijkheden. U vindt bij ons het complete plaatje, van vloer tot lamp van trap tot bank.

TIP

U kunt zelf ook iets doen, een goede voorbereiding is het halve werk. Neem een plattegrond mee van de woning (het liefst schaal 1:50), maak goede foto’s en/of een filmpje van de ruimte en probeer zoveel mogelijk inspiratie op te doen. Zo kunt u zelf een moodboard maken op Pinterest of gewoon ouderwets knippen en plakken.

Vraag het onze specialist

Margriet

Voor elke woonstijl een passend interieur!
Maak een vrijblijvende afspraak

Voorgaande moodboards

Klik op de afbeelding hieronder en ontdek meer!

Gold Rush

Welke interieurstijl past bij jou?

Maak een vrijblijvende afspraak met onze specialist

Maak een vrijblijvende afspraak